BURGERS & RIBS

BURGERS & RIBS lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers & Ribs. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 21:14 Heerlijk gegeten eten was goed warm en snel geleverd.
22 mei 2022 om 21:07 Wij wonen sinds kort in Bathmen en zaten te genieten van het stralende weer in onze mooie, nieuwe tuin. Ineens kreeg ik zin in spareribs en ging op onderzoek uit....dan kom je terecht bij Burgers & Ribs met een 4.7 uit 438 beoordelingen op thuisbezor
20 mei 2022 om 20:28 Heerlijk gesmaakt en was goed warm bij aankomst!
17 mei 2022 om 23:22 Eerste keer hier besteld. Voor 19:15 uur besteld (om 18:30), en het was er om 19:20 uur dus prima! Eten was erg goed en warm! Alleen de saus over het vlees was niet heel warm, dat was jammer.. verder een aanrader!! Wij bestellen zeker vaker!
28 apr 2022 om 21:18 Heerlijk gegeten en een zeer snelle levering en service (tot aan de deur op het vakantiepark waar we zaten), top!
10 apr 2022 om 10:28 Goed warm en op tijd
9 apr 2022 om 22:26 Iedere keer weer lekker!
9 apr 2022 om 21:51 Bezorging keurig stipt op tijd. Eten wel lauw mogelijk door bezorg afstand of door andere bezorging op zelfde rit.
5 apr 2022 om 22:15 Wederom op tijd en prima warm eten.
3 apr 2022 om 22:41 Goed en en veel eten en smaakte uitstekend, bezorger was vriendelijk en op tijd.
27 mrt 2022 om 21:13 Een aanrader mooi op tijd en prima eten.
16 mrt 2022 om 20:03 Goed eten. Vriendelijke bezorging.