BURGERS & RIBS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers & Ribs. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2024 om 19:54 Grote machtige burgers! Smaakte goed en ramvol! Belde netjes dat ze wat later waren. Zeker voor herharling vatbaar.
27 jun 2024 om 19:39 Perfect op tijd en lekker gegeten
15 jun 2024 om 19:03 Zijn de hamburgers niet huisgemaakt maar bevroren geweest voor ze op de grill gingen? Zo kwam het bij mij over. En als ik een tip mag geven... Salades horen niet op zijn kant bezorgd te worden. Toen ik het uit de zak haalde lag alle sap op de grond.
15 jun 2024 om 18:48 Eten was echt heel lekker en goed warm
8 jun 2024 om 20:18 Wij staan met de kermis overal en het is altijd een verassing wat we te eten krijgen als we bestellen soms zit er ook echt troep bij maar dit was heerlijk !
24 mei 2024 om 21:30 Niets toe te voegen was top eten en bezorgen
23 mei 2024 om 20:03 Tantoe lekker.
20 mei 2024 om 20:15 Eten goed warm, ruim voldoende en smakelijk. Snel bezorgd.
12 mei 2024 om 23:21 Perfect
12 mei 2024 om 22:39 Prima, zoals gewoonlijk. Vlotte bezorging.
12 mei 2024 om 20:24 Prima
26 apr 2024 om 20:16 Altijd goed eten gehad, alleen dit keer was de schnitzel aangebrand, ik ga er vanuit dat dat eenmalig is geweest. Dus meestal goed eten