BURGERS & RIBS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers & Ribs. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 21:30 Niets toe te voegen was top eten en bezorgen
23 mei 2024 om 20:03 Tantoe lekker.
20 mei 2024 om 20:15 Eten goed warm, ruim voldoende en smakelijk. Snel bezorgd.
12 mei 2024 om 23:21 Perfect
12 mei 2024 om 22:39 Prima, zoals gewoonlijk. Vlotte bezorging.
12 mei 2024 om 20:24 Prima
26 apr 2024 om 20:16 Altijd goed eten gehad, alleen dit keer was de schnitzel aangebrand, ik ga er vanuit dat dat eenmalig is geweest. Dus meestal goed eten
20 apr 2024 om 10:44 Spareribs waren niet speciaal. Smaak en kwaliteit niet waar ik op gehoopt had op basis van beoordelingen
23 mrt 2024 om 18:46 Hetveten was lauw niet lekker. Jammer ben beter gewend van ze
17 mrt 2024 om 18:16 Bezorgtijd 100 minuten! Helaas niet wat ik normaal gewend ben. Jammer. Hopelijk volgende x beter.
15 mrt 2024 om 20:43 Poh, goeie hap, wat nog meer. Zoete uiensaus en pas op met de extra pittig, knoflooksaus is mild en de rauwkost is heerlijk, denk misschien wel de beste ribben in Deventer! Zeker qua smaak, mals is een ervaring
7 mrt 2024 om 21:49 Mooi broodje en goed vlees. Zou iets meer augurk en groente kunnen hebben.